Davines Ol Oil

Davines Ol Oil is een cosmetica die wordt aanbevolen voor haarverzorging en styling van alle haartypes. Als jouw haar droog of mat is en krullen duurt eeuwen, dan heb je deze olie nodig. Aanvullende gemakkelijke applicatie en doeltreffendheid maken dit product wenselijk en een veel gekozen optie door vele vrouwen.

Wil jij het ook graag kopen?

davines-ol-oil

Davines Ol Oil – werking en eigenschappen

Haar dat geen glans meer heeft, moeilijk te stylen met opvliegende haren? Als dat jouw haar omschrijft, dan is Davines Ol Oil misschien precies wat jij zoekt. Dit product zorgt voor een natuurlijke glans, verzacht, voorkomt kroezing en opvliegend haar. Bovendien maakt het kammen en stylen gemakkelijker, maar het voorkomt ook klitten. Davines Ol Oil heeft antioxidanteigenschappen, wat betekent dat het vrije radicalen elimineert, verouderingsprocessen in de hoofdhuid tegengaat en haaruitval beperkt. De cosmetica bevat siliconen die een beschermlaag creëren op het haaroppervlak. Op deze manier wordt het haar beschermd tegen schadelijke factoren, zonnestraling en uitdrogende stoffen in sommige cosmetica.

Davines Ol Oil – gebruik

Twee of drie druppels olie aanbrengen op vochtig haar. Op deze manier verzacht je de structuur en voorkom je kroezing en opvliegend haar. Dezelfde hoeveelheid is genoeg om haar te stylen met glans en om de puntjes te regenereren. Breng de cosmetica simpelweg aan op gewassen en gedroogd haar. Deze applicatiemethode maakt styling minder uitdagend. Elke applicatie zal gemakkelijker worden met een pipet, die bij elk flesje zit.

Davines Ol Oil – ingrediënten

Davines OI Oil bevat lichte siliconen en roucou-olie. De eerste ingrediënten bedekken het haar met een beschermlaag; waardoor voedende stoffen nog steeds de binnenste haarstructuren kunnen penetreren. Echter, roucou-olie elimineert vrije radicalen, beschermt tegen schadelijke externe factoren, regenereert beschadigd haar en voorkomt vroegtijdig grijs worden van haar.

Davines OI Oil – waar koop je het?

De cosmetica is makkelijk te verkrijgen – je zult het op het internet vinden, bij de kapperswinkel en bij grote drogisterijen. Als je geeft om mooi haar en een gezonde hoofdhuid, moet je meer geld uitgeven aan Davines OI Oil.

Voordelen:

  • roucou-olie
  • gemakkelijke applicatie
  • lekkere geur
  • gemakkelijk beschikbaar
  • regenereert en voedt
  • verzacht en voorziet van glans

Nadelen:

  • behandeleffecten laten op zich wachten
  • kan het haar bezwaren
  • hoge prijs voor een kleine hoeveelheid