Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil

Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil wordt aanbevolen voor dik haar. Deze olie kan worden gebruikt als herstellende behandeling of als product voor gemakkelijker stylen. Kies een cosmetica die voor eens voor altijd vaarwel zegt tegen beschadigde lokken.

Bovendien, haarstyling zal niet zo moeilijk zijn als het voorheen was.

alterna-kendi-bamboo-pure-treatment-oil

Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil – werking en eigenschappen

Glad, glanzend en gevoed. Zo zal jouw haar zijn na een behandeling met Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil. Daarbij, deze cosmetica herstelt beschadigde lokken, regenereert gespleten puntjes en beschermt tegen verdere schade. Bovendien beschermt de olie het haar tegen ongunstige externe factoren, chemische stoffen in sommige soorten haarverf en shampoo, maar het heeft ook een thermo-beschermende werking.

Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil – gebruik

Eens of tweemaal per week breng je Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil aan op schoon en nog vochtig haar. Neem ongeveer vijf druppels en wrijf het in in het haar. Als je door wilt gaan met de regenererende behandeling, gebruik dan Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil een keer per twee weken. Neem dan meerdere druppels van deze cosmetica en breng het aan op droog haar om het ’s nachts te laten zitten. In de ochtend was en droog je je haar en style je het zoals je wilt.

Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil – ingrediënten

Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil bevat een vrij origineel ingrediënt – bamboe-olie. Het is perfect in de verzorging van dik en dens haar. Het disciplineert lokken perfect, maakt styling en kammen gemakkelijker. Bovendien garandeert het een gezonde glans en glad haar, voorkomt het kroezing en opvliegend haar.

Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil – waar koop je het?

Helaas is het wat moeilijk om Alterna Kendi Bamboo Pure Treatment Oil te verkrijgen. Het is het beste om het te bestellen op de website van de fabrikant. Als je echt geeft om mooi haar, probeer het dan ook eens te zoeken in winkels met kappersproducten.

Voordelen:

  • bamboe-olie in de samenstelling
  • nuttig bij styling van lang en dik haar
  • beschermt tegen ongunstige externe factoren
  • applicatie met pipet

Nadelen:

  • kan fijn haar bezwaren
  • niet aanbevolen voor alle haartypes
  • moeilijk te kopen
  • geen complexe voeding of hydratatie
  • kan een vettige hoofdhuid veroorzaken
  • geen tevredenstellende impact op haarstructuren