Nanoil haarolie

Nanoil haarolie is toegewijd aan zowel haar- en hoofdhuidverzorging. Er zijn drie uitvoeringen van deze cosmetica. Daarom kun je kiezen uit Nanoil voor laag poreus haar, Nanoil voor medium poreus haar en Nanoil voor hoge porositeit. Elk van hen zorgt voor een ander haartype.

Bekijk de effecten van de oliebehandelingen met deze olie.

olie voor haar Nanoil de beste oliën

Nanoil haarolie – werking en eigenschappen

Nanoil haarolie verfraait en conditioneert het haar. Het repareert lokken die zijn beschadigd door hete styling, onjuiste producten en kammen. Nanoil haarolie reguleert het werk van talgklieren, voorkomt vettige wortels, roos en haaruitval. Het maakt glad, zorgt voor lumineuze glans en disciplineert onhandelbaar haar, vergemakkelijkt styling. Nanoil haarolie versterkt de haarzakjes en voorziet de hoofdhuid van essentiële voedingsstoffen.

Nanoil haarolie – gebruik

Nanoil haarolie wordt aanbevolen voor vrouwen en mannen. Vrouwen kunnen de cosmetica aanbrengen op natte of droge lokken, de hoofdhuid of juist alleen meerdere keren per week of dag op de puntjes. Echter, heren kunnen hun haar voorzien van groei en kaalheid en haarverlies voorkomen.

Nanoil haarolie – ingrediënten

Elk van de drie uitvoeringen bevat verschillende bestanddelen. Allen waren geselecteerd zodat je op de best mogelijke manier voor jouw haar en hoofdhuid kunt zorgen. In Nanoil voor hoog poreus haar zitten: amandelolie, arganolie, teunisbloemolie, avocado-olie, passievruchtolie en katoenzaadolie. Dan is er ook nog: panthenol, keratine, lanoline, kerastim, baicapil, uv-filter, vitamine E en zijde. Nanoil voor medium poreus haar bevat: macadamia-olie, arganolie, marula-olie, jojoba-olie, passievruchtolie en kokosolie, maar ook: kerastim, baicapil, zijde, vitamines A en E en uv-filter. In Nanoil voor laag poreus haar zit: denne-olie, kokosolie, arganolie, wonderolie, sheaboter, passievruchtolie, babassu-olie, monoi-olie en cupuacuboter, maar ook: panthenol, kerastim, baicapil, vitamines A en E, uv-filter.

Nanoil haarolie – waar koop je het?

Nanoil haarolie kun je op het internet vinden. Je kunt het bestellen van de webpagina van de fabrikant door het aantal flesjes dat je wilt te kiezen. Voor een grotere hoeveelheid betaal je geen verzendkosten.

Voordelen:

  • gemakkelijkere styling en disciplineert onhandelbaar haar
  • zorgt voor het haar van binnen uit
  • hydrateert en voedt haar en hoofdhuid
  • verdubbelt de volume
  • veelzijdig gebruik
  • talloze natuurlijke ingrediënten
  • makkelijk beschikbaar
  • twee andere versies van de haarolie: voor medium en hoog poreus haar

Nadelen:

  • niet iedereen zal houden van het hout en glas combinatie in het ontwerp van het flesje