John Masters Organics 100% Argan Oil

Iedereen weet dat arganolie een van de beste producten is voor haarverzorging. Daarom besloot John Masters Organics het te gebruiken in zijn cosmetica. Laten we kijken hoe de haarolie met inhoud van deze kostbare stof werkt.

Wat bijzonder is, is dat je het ook voor gezicht en lichaam kunt gebruiken.

john-masters-organics-100-argan-oil

John Masters Organics 100% Argan Oil – werking en eigenschappen

John Masters Organics 100% Argan Oil is toegewijd aan alle haartypes. Het bevat hydraterende, regenererende en voedende eigenschappen. Matte en overmatig droge lokken worden voorzien van glans, elasticiteit en zachtheid. Daarnaast elimineert het vrije radicalen, gaat het haaruitval tegen en verwijdert het roos. Daarbovenop versterkt het de haarzakjes en versnelt het de groei van nieuw haar. Als jouw haar droog en beschadigd is, zal John Maters Organics 100% Argan Oil er goed voor zorgen. Het haar zal wederom zacht, glad en veerkrachtig zijn. Styling wordt echt simpel; je kunt het in een paar minuten doen.

John Maters Organics 100% Argan Oil – gebruik

Het gebruik van John Maters Organics 100% Argan Oil is heel triviaal. Slechts een kleine hoeveelheid is genoeg om het aan te brengen op de gehele haarlengte of alleen op de puntjes. Na ongeveer een uur was je het haar en de hoofdhuid met je favoriete shampoo. Daarna droog je en style je je haar zoals je elke dag zou doen. John Maters Organics 100% Argan Oil kan ook alleen op de puntjes worden aangebracht. Op deze manier bescherm je ze tegen splitsen en uitdroging. Wist je dat deze cosmetica geweldig is als toevoeging op een haarmasker of conditioner? Meng de twee en de resultaten zullen met de eerste applicatie zichtbaar zijn.

John Maters Organics 100% Argan Oil – ingrediënten

Het hoofdingrediënt in dit product is arganolie. Het bestaat uit essentiële vetzuren en vitamine E. Het zorgt voor zowel de hoofdhuid en het haar. Arganolie heeft antioxidanten en verjongende eigenschappen. Het gaat processen gerelateerd aan de veroudering van organismes tegen, beperkt haaruitval, versterkt haarzakjes en voorkomt roos. Bovendien voedt de olie de lokken, hydrateert het de hoofdhuid en kalmeert het irritaties.

John Masters Organics 100% Argan Oil – waar koop je het?

Zoek deze cosmetica in drogisterijen. Het kan ook bij sommige haarsalons worden gekocht. John Masters Organics 100% Argan Oil is geen olie die kan worden gevonden in kleine winkels. Het is beschikbaar op het internet, op de website van de fabrikant en degenen die haar- en hoofdhuidverzorgingscosmetica aanbieden.

Voordelen:

  • arganolie in de samenstelling
  • zorgt voor de conditie van haar en hoofdhuid
  • elimineert vrije radicalen
  • gaat haaruitval tegen
  • voedt, hydrateert en conditioneert haar
  • gemakkelijke applicatie

Nadelen:

  • moeilijk aan te schaffen
  • prijs
  • klein volume