L’Oreal Mythic Oil

Ondanks dat het maar twee oliën bevat, is de werking vrij verbazend. Het is aanbevolen voor alle haartypes, ongeacht de kleur, lengte en dikte. Echter, onthoud dat je altijd de cosmetica kiest naargelang de porositeit van jouw haar. Laten we kijken of L’Oreal Mythic Oil jou kan helpen met de styling en verfraaiing van jouw haarstyle.

Probeer te ontdekken of de natuurlijke ingrediënten in de inhoud jouw lokken kunnen regenereren.

loreal-mythic-oil

L’Oreal Mythic Oil – werking en eigenschappen

L’Oreal Mythic Oil maakt glad, voorkomt kroezing en opvliegend haar, maar zorgt ook voor matte lokken met glans; dit is het effect dat je krijgt aan het einde van de behandeling. Daarom, als je graag prachtige effecten wilt, gebruik je de cosmetica op regelmatige basis, volgens de aanwijzingen op de achterzijde van de verpakking. Hoe werkt L’Oreal Mythic Oil? Het temt zelfs extreem onhandelbaar haar, voorkomt klitten, helpt met styling en kammen. Daarbij maakt de cosmetica het haar glanzend.

L’Oreal Mythic Oil – gebruik

Slechts een paar druppels zijn genoeg om het haar te stylen en om een mooie glans te bieden. Breng deze olie aan op droog haar, voor het stylen. Je kunt het ook voor het haarwassen gebruiken. Dit komt doordat het siliconen bevat, die het haar bedekken met een beschermende laag. Het maakt het onmogelijk voor een uitdrogend ingrediënt in shampoo om de binnenste haarstructuren te bereiken.

L’Oreal Mythic Oil – ingrediënten

Naast de siliconen, bevat L’Oreal Mythic Oil twee plantaardige oliën: avocado en druivenpit. De eerste is rijk aan vitamines en mineralen, terwijl de andere bestaat uit natuurlijke antioxidanten en vitamine E. Deze ingrediënten zorgen voor de juiste haarverzorging en hoofdhuidconditie. Regelmatig aanbrengen is vereist om de gezochte resultaten te bereiken.

L’Oreal Mythic Oil – waar koop je het?

Producten van L’Oreal Mythic Oil zijn makkelijk verkrijgbaar bij drogisterijen. Bovendien kan L’Oreal Mythic Oil worden gevonden in de meeste kapperszaken. Natuurlijk is het het makkelijkst om het op het internet te bestellen.

Voordelen:

  • voorziet van glans, verzacht en voorkomt kroezing
  • gemakkelijk te gebruiken
  • lichtgewicht formule
  • maakt kammen en styling gemakkelijker
  • mooie verpakking

Nadelen:

  • niet voor elk haartype
  • regenereert of voedt niet
  • siliconen in de samenstelling kunnen het moeilijk maken voor voedende ingrediënten om te worden opgenomen
  • elimineert geen roos
  • versnelt de haargroei niet