Kerastase Elixir Ulitme

Dit is een bekende en vaak aanbevolen cosmetica door alle haarliefhebbers. Kerastase Elixir Ulitme is een product met universeel gebruik. Het bestaat uit tal van natuurlijke ingrediënten, waaronder vier kostbare plantaardige oliën.

Zul jij er ook van houden?

kerastase-elixir-ulitme

Kerastase Elixir Ulitme – werking en eigenschappen

Kerastase Elixir Ulitme is een olie die het haar grondig hydrateert en conditioneert. Het voorziet van een gezonde glans en maakt het haar zacht voor aanraking. Daarnaast beschermt de cosmetica de lokken en hoofdhuid tegen hoge temperaturen, schadelijke externe factoren en chemische en mechanische schade. Dankzij de olie wordt het haar gevoed, sterker en gehydrateerd. Kerastase Elixir Ulitme is afhankelijk van natuurlijke ingrediënten en of je wel of niet systematisch te werk gaat.

Kerastase Elixir Ulitme – gebruik

Breng Kerastase Elixir Ulitme aan voor het stylen. Een paar druppels aanbrengen op vochtige lokken; vergeet niet om de puntjes mee te nemen. Deze applicatiemethode maakt het kammen en stylen veel gemakkelijker. De olie is ook geschikt voor het aanbrengen op reeds gestyled haar. Daarna voorziet het van een prachtige glans en maakt het onhandelbare lokken glad. Kerastase Elixir Ulitme is geweldig voor de dagelijkse haarverzorging. Een of twee pompjes aanbrengen op droog haar. Op deze manier voedt en bescherm je lokken tegen schadelijke invloeden van externe factoren en maak je ze glad.

Kerastase Elixir Ulitme – ingrediënten

In Kerastase Elixir Ulitme zitten vier natuurlijke plantaardige oliën, namelijk: maïsolie, arganolie, pracaxi-olie en camelia-olie. De eerste van hen voedt het haar op een complexe manier en levert de haarzakjes veel vitamines en mineralen. Arganolie beschermt de hoofdhuid tegen vrije radicalen en tegen vroegtijdig grijs worden en uitvallen van haar. Het derde ingrediënt in Kerastase Elixir Ulitme, pracaxi-olie, versterkt en verbetert de weerbaarheid van de haarzakjes. Echter, camelia-olie zorgt voor glans.

Kerastase Elixir Ulitme – waar koop je het?

Kerastase Elixir Ulitme is een cosmetica die je zonder moeite zult vinden. Je zult het kopen bij de drogisterij en kleinere cosmeticawinkels. Wat bijzonder is, is dat kappers het heel graag gebruiken. Om deze reden kan Kerastase Elixir Ulitme worden gekocht tijdens jouw bezoek aan de kapper. Natuurlijk is het niet zo moeilijk om te ontdekken dat deze cosmetica kan worden gekocht op het internet. Je moet er gewoon naar zoeken. In de collectie van Kerastase Elixir Ulitme vind je ook oliën voor zwak en kleurbehandeld haar.

Voordelen:

  • vier oliën in de samenstelling
  • voedt, beschermt, versterkt en voorziet van glans
  • gemakkelijke applicatie
  • lichtgewicht formule
  • lekkere geur en kleur

Nadelen:

  • de eerste effecten zie je na ongeveer drie weken
  • indien het te vaak wordt gebruikt, veroorzaakt het een vettige hoofdhuid
  • hoge prijs
  • siliconen in de samenstelling