Khadi Amla

Amla is een Indisch kruid dat wordt gebruikt in de geneeskunde en cosmetologie. Veel mensen waarderen de ongelooflijk helende eigenschappen. Bovendien kan dit kruid worden gevonden in Khadi haarolie. Gebruik dit product en bekijk zelf of het jouw haar zal helpen.

Misschien is het wel het beste dat je ooit hebt gebruikt.

khadi-amla

Khadi Amla – werking en eigenschappen

Versterkt, heelt, beschermt en hydrateert. Dit is hoe Khadi Amla werkt. Zijn er nog andere eigenschappen voor deze cosmetica? Natuurlijk zijn die er. Deze cosmetica voorkomt vroegtijdig grijs worden, haaruitval en gespleten puntjes. Het beschermt het haar tegen zonnestraling, vervuiling uit de omgeving, droogheid door ingrediënten in sommige shampoos en haarverf. Daarnaast biedt Khadi Amla glans en verzacht het de lokken, versterkt het de haarzakjes, herstelt het schade, beperkt het de talgafscheiding, versnelt het haargroei en helpt het met roos. Als je blond haar hebt, moet je het gebruik beperken tot een minimum, omdat deze olie donkerder haar kan veroorzaken.

Khadi Amla – gebruik

Onthoud dat je voor elke applicatie het flesje schudt; Khadi Amla heeft een vrij dikke consistentie. Een theelepel masseer je in hoofdhuid en haar. Als je een nog beter effect wilt, laat de olie dan een paar uur zitten en spoel het vervolgens uit met een milde shampoo. Khadi Amla moet minimaal twee of drie keer per week worden gebruikt. Helaas zit er geen applicator in het flesje. Daarom kunnen mensen die net aan hun avontuur met haaroliën beginnen wat moeite ervaren bij het gebruik van deze cosmetica.

Khadi Amla – ingrediënten

Khadi Amla heeft een geweldig diverse samenstelling, vol voedende en actieve stoffen. Het bevat onder vele: zonnebloemolie, amla-olie, bhringraj-olie, neem, nagarmotha, tulsi, sesamolie, amandelolie, henna. Oliën zorgen voor de conditie van haar en hoofdhuid, terwijl Indische kruiden helende eigenschappen hebben.

Khadi Amla – waar koop je het?

Het is een gemakkelijk te verkrijgen cosmetica. Je kunt het online kopen, in de drogisterij en bij gezondheidswinkels. Het is het beste om het op de website van de fabrikant te bestellen. Een flesje bevat 100 ml/3,4 fl. oz. volume. Als je Khadi Amla koopt, zul je er geen spijt van krijgen – deze olie is extra efficiënt. Daarbij werkt het perfect voor alle haartypes.

Voordelen:

  • het ondersteunt haargroei
  • voorkomt vroegtijdig grijs worden
  • voorziet van glans, zachtheid en een geweldige conditie
  • natuurlijke samenstelling
  • regenereert beschadigde puntjes

Nadelen:

  • kan haar donkerder maken
  • intense geur
  • geen pompje of pipet