Moroccanoil Treatment Original

Moroccanoil Treatment Original zorgt perfect voor het haar, versterkt en voedt het. Het bevat een van de meest kostbare oliën in haarverzorging en vele meiden houden ervan, namelijk arganolie.

Deze productlijn bevat ook een olie die toegewijd is aan zwak en licht haar, genaamd Moroccanoil Treatment Light.

moroccanoil-treatment-original

Moroccanoil Treatment Original – werking en eigenschappen

Gezond en verzorgd, glanzend en sterk. Zo zal jouw haar zijn na het gebruik van Moroccanoil Treatment Original. Hierdoor worden styling en borstelen veel gemakkelijker en sneller. Wat bijzonder is, is dat de cosmetica kan worden gebruikt als conditioner of als afwerkingsserum. Daarnaast beschermt deze olie het haar tegen vrije radicalen, zonnestraling, hoge temperaturen, diverse ungunstige factoren uit de externe wereld.

Moroccanoil Treatment Original – gebruik

Een of twee pompjes Moroccanoil Treatment Original wrijf je in schoon en vochtig haar. Daarna droog je het of laat je het uit zichzelf drogen. Je kunt altijd cosmetica aanbrengen op droge lokken om ze glad te maken en om ze van glans te voorzien. Door cosmetica op deze manier te gebruiken, voed en regenereer je de puntjes. Wist je dat een paar druppels van Moroccanoil Treatment Original kunnen worden gemengd met jouw favoriete haarmasker of conditioner om te zorgen voor een nog betere voeding en hydratatie? Je moet het eens proberen!

Moroccanoil Treatment Original – ingrediënten

Moroccanoil Treatment Original bevat arganolie. Het is rijk aan essentiële vetzuren, vitamine E en antioxidanten. Arganolie heet vloeibaar goud uit Marokko vanwege de kleur en locatie waar het wordt verkregen. Het verbetert de conditie van haar en hoofdhuid perfect, maar zorgt ook voor het gezicht en de huid van het lichaam evenals vingernagels en de cuticula eromheen.

Moroccanoil Treatment Original – waar koop je het?

Helaas is deze cosmetica exclusief op het internet verkrijgbaar en in grote kapperswarenhuizen. Het heeft geen zin om het te zoeken in de lokale drogisterij of bij kleinere cosmeticawinkels. Afhankelijk van de volume en waar je het koopt, kan de prijs van Moroccanoil Treatment Original verschillen van die van de fabrikant.

Voordelen:

  • arganolie in de samenstelling
  • rijk aan vitamine E en antioxidanten
  • fles gemaakt van donker glas
  • aangename geur
  • lichtgewicht formule

Nadelen:

  • arganolie wordt niet aanbevolen voor alle haartypes
  • gebrek aan applicator
  • geen haargroeiverbetering
  • puntjes en beschadigd haar worden alleen na het einde van de behandeling van een paar maanden hersteld
  • prijs te hoog voor het volume